Inför Identitär Idé

Motpol

Söndagen den 22 juni presenterar Tankesmedjan Motpol den sjätte upplagan av konferensen ”Identitär Idé” i Stockholm. Årets talarlista utgörs av Manuel Ochsenreiter (Tyskland), chefredaktör för tidningen Zuerst och känd bland annat för sina reportage från inbördeskriget i Syrien och östra Ukraina; Markus Willinger (Österrike), författaren till bästsäljande Generation Identitet (som publiceras i svensk översättning lagom till konferensen); Philippe Vardon (Frankrike), talesman för organisationen Nissa Rebela och en av grundarna till Jeunesses Identitaire; John Morgan (USA), chefredaktör på förlaget Arktos samt Ingrid Carlqvist (Sverige), journalist och författare, tidigare nyhetschef för Kvällsposten och chefredaktör för Villaliv, idag chefredaktör för Dispatch International.

För att ge våra läsare och Er som planerar att besöka konferensen en närmre presentation av årets talare publicerar de under en vecka varsin text på Motpols sektion för gästkrönikor, med start söndagen den 16 juni.

Mer information om Identitär Idé, biljettpriser med mera hittar Ni här:

https://www.facebook.com/events/301095443395109