Skadi Forum är tillbaka

Okategoriserade

När jag för, numera, rätt många år sedan började bli etniskt medveten, spelade internetforumet Skadi en betydande roll. Om man var van vid den svenska offentligheten, med dess synnerligen förenklade världsbild, var Skadi något av en ny värld. Där fanns insatta, sympatiska och hedervärda etniskt medvetna människor från större delen av den europeiskättade världen, och det diskuterades allt från traditionalister som Julius Evola och filosofer som Heidegger och Nietzsche, till fysisk antropologi, vetenskapliga rön i genetik, och mycket annat. För mig kom det att spela en stor roll för min ideologiska utveckling.

Skadi stängdes senare ner, men det är idag mycket positivt att kunna ägna ett inlägg åt nyheten att det åter öppnats. Förhoppningsvis ska det kunna spela samma roll för åtminstone en och annan ung skandinav idag, som det gjorde för mig. Värt att notera kan vara att nivån på forumet är relativt hög, varför lågt språk, meningslöst joller, och vulgära utbrott av rashat modereras hårt men rättvist.

Skadi Forum

Några intressanta, nyare, trådar:

Doggerland – en intressant tråd om den landmassa som låg mellan dagens Danmark och Storbritannien innan landnivåerna sjönk i Europa, komplett med kartor och diskussioner kring dess betydelse för dagens europeiska befolkningssammansättning.

Genetic Map of Europe Shows Little Diversity – exakt vad det låter som.

On Genetic Interests och Ethnic Genetic Interests – två artiklar om genetikern dr. Salter

Lion Man of Germany is the Oldest Statue in the World