Dixerwear

Okategoriserade

Ett sprillans nytt klädesföretag har sett dagens ljus. Det heter Dixerwear, och säljer än så länge stiliga T-tröjor med charmanta motiv för den surmulne reaktionären.

Jag har upptäckt att jag allt mer sällan har T-shirt. Trots det har jag alltid haft en svaghet för tröjor med finurliga budskap – genomtänkt humoristiska (”Communism killed 100 million people and all I got was this stupid T-shirt”) eller de korkade designer som förekommer på marknader (”Jag är inte rasist – Jag är bara lite mörkrädd”). Politiska T-tröjor är oftast tråkiga, förutsägbara eller åtminstone ganska fantasilösa. Ett relativt nystartat företag har beslutat sig för att råda bot på det, och gör det med bravur. Ett antal snitsiga produkter finns exemplifierade på hemsidan, och nya dyker upp i Café Press-butiken med jämna mellanrum.

Att man använder sig av Print on Demand har förstås nackdelen att det blir ganska dyrt att beställa. Det förändrar dock inte att Dixerwear har några av de snyggaste och intressantaste tröjtryck som finns för tillfället – och Café Press borgar i varje fall i min erfarenhet för en viss kvalitet. Alltså rekommenderar jag envar att slänga iväg en beställning.

Några snabba exempel på vad som bjuds i motivväg:

 

Den politiska riktningen är klar…

…liksom den filosofiska.

Genusmedvetet så det förslår!

Personlig favorit.

Dixerwear
Dixerwear på Café Press
Dixerwear på Facebook