#120db – Europas döttrar har varit tysta länge nog

Aktuellt, Åsiktskorridoren, Feminism, Identitarism, Ideologi, Inrikespolitik, Invandringspolitik, Media, Metapolitik, PK, Politik, Rekommenderat, Samhälle, Utrikespolitik

 • 54
  Delningar

I folkutbytets kölvatten har våldtäkterna och de sexuella övergreppen både till antalet och karaktären genomgått en skrämmande utveckling. Antalet europeiska flickor och kvinnor som utsatts har ökat explosionsartat, samtidigt som övergreppen blivit grövre. Gruppvåldtäkter och taharush är nya fenomen i Europa, så även de organiserade grupper av män som utsätter unga flickor för grooming i bland annat England. Jämförelser har gjorts med krigsvåldtäkter, detta är normalt något som drabbar befolkningar som nyss förlorat ett krig (och inte till en civiliserad fiende bör tilläggas, det har funnits många arméer som inte burit sig åt på detta vis).

Det personliga är politiskt, och många flickor och kvinnor har redan börjat anpassa sina liv efter den nya situationen. De slutar röra sig ensamma, slutar jogga, slutar gå hem från kvällsnöjen. Rädslan breder ut sig, en fullt rationell rädsla. Men rädsla förändrar inte, den kan på sin höjd skydda individen tills förövarna i sin tur också anpassar sig efter ett nytt status quo och finner nya jaktmarker, nya tillvägagångssätt. Det som tidigare ägde rum på mörka bakgator eller i parker kommer då att äga rum på spårvagnar eller dansgolv, tills ett nytt status quo, en ny maktbalans, inträtt. En ständig reträtt kan bara brytas av medvetet motstånd och en vilja att sätta ord på problemet.

Ett sådant medvetet motstånd och vilja till ärlighet är #120db. Namnet är valt eftersom det är 120 decibel som ett vanligt överfallslarm uppnår, och sådana överfallslarm bär numera många kvinnor. Det personliga är som sagt politiskt. Initiativet är ett effektivt stycke metapolitik, tillräckligt brett formulerat för att kunna engagera vitt skilda människor, samtidigt som problemet identifieras utan omsvep och omskrivningar (”importierte Gewalt… Überfremdung, Gewalt und Missbrauch”, importerat våld, massinvandring, våld och utnyttjande). Att det är unga kvinnor, ”Europas döttrar”, som delger sina erfarenheter av det importerade våldet bidrar också till genomslagskraften, det är svårt att inte respektera ett våldtäktsoffer som vägrar tiga, vägrar reduceras till offer. Man kan föreställa sig PR-problemen för den åklagare som skulle anmäla dem för hets mot folkgrupp.

Initiativets manifest är på samma gång kärnfullt och hjärtskärande, apolitiskt och djupt politiskt. Den nya vardagen för Europas döttrar beskrivs, samtidigt som makthavarna ställs till svars. ”Ni låter hellre oss dö än erkänner era misstag”.

Sammantaget är detta ett både lovvärt och lovande initiativ, väl värt en närmare bekantskap. Under många år har invandringskritik varit ett mansdominerat projekt, många kvinnor har ställt sig bakom etablissemanget. Konsekvenserna av detta har varit förödande för Europas döttrar och söner. Det vi nu bevittnar är hur ett växande antal kvinnor börjar utmana etablissemanget och den förda politiken, något som i sin tur kommer återverka positivt på och motivera deras manliga fäder, män och söner. Det är betydligt mer övertygande när kvinnor avslöjar maktens ”feminister” som hycklare än när män gör det, och 120db är ett av flera tecken på att maktens legitimitetskris just nu tilltar snabbt.

Relaterat

Defend Europa – #120dB: German Women Speak Up Against Migrants Violence, Abuse and Terrorism
Jürgen Fritz – Frauen Wehrt Euch!
Katerina Janouchs översättning av manifestet


 • 54
  Delningar
 • Viktor Johansson

  Ett lovande initiativ som förhoppningsvis kan uppvisa god solidaritet mellan de europeiska folken då europeisk enighet sannerligen är något eftersträvansvärt idag med tanke på det som sker över i princip hela kontinenten, i synnerhet i Nord- och Västeuropa.

 • Palnatoke

  Ja, det är ett utmärkt initiativ. ”Me too” spektaklet var ju en uppenbar avledande manöver. Sponsrad av Soros o Co.

  • latmask

   Vi kan räkna med att #120dB kommer att attackeras av kulturmarxisterna. Då gäller det att stödja dem.

   • Parsifal

    Maktens feminister kommer att få det svårt att hantera detta initiativ om det växer i styrka. Det slår direkt mot etablissemangets hyckleri och dubbelspel.

    • latmask

     Kan tänka mig att någon #120dB-are kommer att bli lagförd av en feministdomstol för att ha förorsakat kroppsskada i form av lomhördhet och tinnitus på en mörkhyad priviligerad adelsman.

 • MICKEYM0USE

  Det ”importerade våldet” och ”den skatteutsugande kraften” är två realiteter som unga människor stöter på när de går in i vuxenlivet och har förstånd att dra slutsatser av ganska enkla samband.
  Det kommer att föda ett motstånd och hat som bara kan sluta i väpnad konflikt med regimen eller direkt mot de inkränktande främmande elementen.

  Vad händer när 120 modiga kvinnor tågar ut på stan med varsitt överfallslarm och beblandar sig med kluster av lystna ensamkommande element för att därefter utlösa överfallslarmen i en och samma stund?

  Underbart kaos.
  Ett kaos som kan åtföljas av 120 män som tagit sig i kragen, sett sig i spegeln och bestämt sig för att nu är det nog, nu är jag man eller mus för evigt.
  Män som likt Karolinerna en gång i tiden, ur numerärt underläge, slog sin fiende och drev dem på flykten.

  Och jag pratar inte om våldsdåd nu…
  Nä det räcker med att göra ljudliga manifestationer utanför Riksdagen och spontana rusningar i syfta att inandas den svenska luften.