Alla diskriminerar

Okategoriserade

Vi har tidigare behandlat Masoud Kamali och de ”utredningar” han står bakom. Att dessa ”utredningar” i själva verket är ideologisk och kulturell krigföring mot svenskarnas självkänsla och kollektiva solidaritet torde stå klart för envar som kan knyta sina egna skosnören. Kamalis främsta slutsats är att den västerländska kulturen, och den svenska inte minst, är djupt rasistisk, diskriminerande, och otäck.

Det har nu visat sig att Kamali missat att ta med den socialpsykologiska forskningen i sin studie. Socialpsykologiska studier visar nämligen att alla diskriminerar, alltså även att invandrare diskriminerar svenskar när de får chansen, och kvinnor män. Detta har en del konsekvenser när det gäller hur intelligent det är att sträva mot ett ”mångkulturellt” samhälle, och hur roligt det är att bo som ensam svensk i en förort.

Det stämmer däremot bra överens med sociobiologins nyaste rön, där vi får veta att det som Kamali vill kalla ”diskriminering” i själva verket är något naturligt. En grupp som inte håller ihop och gynnar sina egna, går under. Och det är detta våra makthavare vill ska bli de etniska svenskarnas öde som grupp.

Den socialpsykologiska studien visar dock även att de människor som genomgått statlig indoktrinering/universitetsstudier, utvecklat en anti-naturligt beteende, och favoriserar invandrare på svenskars bekostnad. Det kanske kan vara värt att fundera lite som svensk väljare om det verkligen är sådana makthavare man vill ha…

Artikel om den socialpsykologiska studien här:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=558294&previousRenderType=8

En titt på sociobiologin, och varför grupper är ett både intressant och legitimt ämne:
http://www.folketsnyheter.se/?sida=artikel&aID=381

En titt på teorierna om gruppevolutionära strategier, och särskilt då Kevin MacDonald:
http://forum.skadi.net/showthread.php?t=39634