Rusäventyret och de skeppsbrutna piraterna II

Konservatism, Litteratur, Rekommenderat, Samhälle, Underhållning

Så tidigt som igår släpptes mitt skönlitterära verk Rusäventyret och de skeppsbrutna piraterna.

Som jag berättade i ett tidigare inlägg så är detta en korsning mellan svart komedi och grekiskt drama, med intryck från ett halvt decennium i trasproletariatet.

Boken är utgiven av Recito förlag och är tryckt i en liten upplaga.

Utdrag ur Rusäventyret, kapitel 8: en ny morgonrodnad

En dag vaknade jag upp av ett nervsammanbrott som skedde under sömnens gång. Det stank av förruttnelse i min tillvaro. Rummen fylldes upp av analfabeter, ohygieniska avarter, usla knarkare och horor. Mänsklighetens tragiska baksida. Jag såg dem vältra sig i självförvållad sorg; masochister, dömda att för evigt repetera gårdagens självstympning. Bit för bit plockade de bort en del av sig själva, en del av sin ande. Där stod jag i mitten. En konung som maniskt letade efter sin krona i varje vrå, under varje fot, i trasproletariatets djupaste trakter.

Boken finns att köpa på bokus här.