Lästips: 3 reasons why we need ”darkness” to evolve

Debatt, Filosofi, Rekommenderat, Religion

Under mina senare år så kan man säga att jag har fört ett mindre korståg mot den så kallade new age rörelsen. New age är väldigt duktiga på att skapa gudar och begär som utgår från egot. De är till hundra procent metafysiskt inkorrekta och saknar allmän kunskap. De har även svårt att skapa metaforer till en snöflingas struktur. Vad som är metafysiskt korrekt i kosmos är svårt att veta men vad som är metafysiskt inkorrekt torde vara lättare. Så är new age ännu ett träsk som suger upp västvärldens ungdom och korrumperar många av de som faktiskt hade kunnat vara nyttiga och produktiva, som blickar mot ovan och söker de högre värden.
Därför blir dagens inlägg ett lästips i form av en artikel från en sida som heter Spirit Science and Metaphysics. Det är en intressant sida. Den innehåller mycket matnyttigt men likt alla sidor som söker läsare från alla klasser och kulturer så blir den stundom löjlig och tråkig. Artikeln vi här talar om är det som new age rörelsen räds mest. Nämligen att världen inte bara utgår från ”den positiva individen” kopplad till den artificiella utopin. Allt i artikeln är inte slående men den är trots det av intresse.

Artikeln finner ni här