En studie i batikhäxa

Batikhäxan är en fascinerande varelse. Hon är välfärdens försvarare, den som lyfter upp de nedtryckta, ett ljus i mörkret. Från sitt kontor på den lokala socialförvaltningen går hon i bräschen för allt det goda: Jämställdhet, bidrag och flyktingbarn.

Satir

Observera gärna batikhäxan i sin naturliga miljö. En villa i något av stadens mer välbärgade områden, där hon med sina grannar kan prata om hur ”fruktansvärt det är”. Vad är ”det” i detta sammanhang kanske du frågar dig? Ja, ”det” är idag väldigt mycket. Sverigedemokraterna till exempel, de är ju verkligen fruktansvärda. De vill ju inte ha en enorm invandring, vilket innebär att de är ungefär som nazisterna. Nu börjar ju Moderaterna också bli bruna, ”ja du förstår”.

Trump är i allra högsta grad också ”det”. Han vill ju göra om USA till Fjärde riket, det vet man ju. Hatar kvinnor gör han också. Batikhäxan blir alldeles kall inombords när hon hör honom prata, det är så fruktansvärt. Vad ska det bli av världen, undrar batikhäxan. Obama var ju mycket bättre, eftersom han var svart.

Obama kanske var bättre för batikhäxan i och för sig? Han bombade ju i mellanöstern, vilket skapar flyktingströmmar som batikhäxan kan ta hand om. En slags symbios mellan den globalistiska eliten och batikhäxorna.

Batikhäxan älskar flyktingbarn. Hon tolererar inte något rasistiskt ifrågasättande av fenomenet, det handlar ju om BARN! Hon tar eventuellt in något barn själv, om hon är väldigt god. Batikhäxan som gör detta signalerar till de andra batikhäxorna att hon mycket hög status. En batikhäxornas silverrygg kan man säga, en alfahäxa. De metaforiska silverhåren kanske liknar de gråa stänk flyktingbarnet har i håret?

Batikhäxan är en kraftfull varelse. Vid minsta ifrågasättande av vänsterhegemonin vibrerar hennes dubbelhakor av ursinne. Inte ett argument från någon annan kommer in i hennes gapiga raljerande. En rundringning till arbetsgivare och grannar kanske också är på sin plats för att trycka dit den som ifrågasätter? På socialkontoret förekommer över huvud taget ingen ifrågasättning, det är batikhäxans revir. Hon har total kontroll över allt där, ända från receptionen till tallriken med bullar i fikarummet.

På socialkontoret sker också en hel del av uppfostringen av nya batikhäxor. Unga kvinnor som vill rädda världen och som redan under skolåldern fått lära sig vad som är rätt, vad som är det goda. Det kräver idag mer än någonsin för att få människor att blunda för det uppenbara eller ignorera all information som inte passar den egna världsbilden, men batikhäxan klarar det allt som oftast. Hon är ju själv en expert. Vissa forskare spekulerar i att det gått så långt att batikhäxan faktiskt inte ens ser information som inte passar. Hennes hjärna är så högt utvecklad att den automatiskt rensar ut rasism, fantastiskt.  Höjden av mänsklig evolution. Kära batikhäxa, vad skulle vi göra utan dig?