Identitär Idé 2016 och insamlingskampanjer

Kultur, Metapolitik, Motpol, Rekommenderat, Underhållning

Först och främst vill vi på redaktionen tacka alla er som bidrog till vår Kickstarter-kampanj för nyutgivningen av Carl Grimbergs legendariska samlingsverk om svensk historia, Svenska folkets underbara öden. Insamlingen överträffade alla förväntningar och slutade på 145 000 kr – dvs 45 000 kr över insamlingsmålet på 100 000 kr, som oavkortat kommer att vikas åt att distribuera verken till så många bibliotek och andra viktiga institutioner som möjligt.

Efter denna succé beslutade vi oss för att inleda ytterligare en insamling – denna gång för att så snabbt som möjligt översätta och publicera de tre senaste böckerna av den franska nya högerns kanske främsta författare, Guillaume Faye: Understanding Islam, Archeofuturism 2.0 samt Controversy and Society. Läs mer om de olika titlarna och stöd insamlingen här: https://www.kickstarter.com/projects/grimberg/guillaume-faye-and-the-future-of-europe

Sist men inte minst – frågan på allas läppar – när går årets Identitär Idé av stapeln och vilka kommer att tala? Eftersom förra årets konferens var den mest välbesökta och populäraste hittills, tänkte vi göra vårt bästa för att överträffa detta i år, genom att bland annat gå ut med ordentlig information i god tid. Den följer här:

Identitär Idé VIII: ”Reconquista 2.0”

Tid: Lördagen den 1 oktober, 2016, kl 13.00

Plats: Centrala Stockholm (samlingsplats meddelas i vanlig ordning till alla biljettbeställare en dag innan konferensen)

Talarlista: (utökas successivt)

  • Alexander Markovics – student och talesperson för den identitära rörelsen i Österrike.
  • Dan Roodt – Sydafrikansk journalist och opinionsbildare, och grundare till nätmagasinet www.praag.org.
  • Jason Reza Jorjani – Iransk-amerikansk doktor i filosofi och författare till den nyutgivna boken Prometheus and Atlas.
  • Daniel Friberg – Redaktör för Tankesmedjan Motpol och RightOn.net, opinionsbildare och författare till bästsäljaren Högern kommer tillbaka som hittills publicerats på fem språk och som under de närmaste månaderna utkommer på ytterligare minst fem språk.
  • Greg Johnson – Redaktör för Counter-Currents.com och författare till ett flertal bästsäljande böcker om den nya högern.
  • Ytterligare talare tillkommer…

Evenemanget kommer även att utgöra releasefest för det svenska neofolk-projektet Arla Grynings debutskiva, och de kommer även att framträda live under kvällen.

Biljetter kan redan nu inhandlas här:
http://www.arktos.com/identitar-ide.html

Vi ses i Stockholm den 1 oktober!