Identitär Idé 2015

Aktuellt, Rekommenderat

Idag är det alltså dags för årets metapolitiska höjdpunkt då Identitär Idé VII går av stapeln i Stockholm. De deltagare som köpt biljett via Arktos kommer att meddelas samlingsplats via SMS. Om det skulle vara några problem med att hitta så kontakta Motpol på telefon 0734282433.
Årets förste talare är mannen bakom försäljningssuccén ”Högern kommer tillbaka” (”The Real Right Returns”) Daniel Friberg, följd av en av de ledande teoretikerna inom den franska Nya Högern Guillaume Faye. Därefter håller konstnären Markus Andersson ett anförande om subversionen av traditionella konstformer. Efter middagspausen talar Björn Herstad från Dackeinstitutet på temat ”Kampen börjar inom dig”. Lars Holger Holm ger sig på ”Kärringsstaten” och har också skrivit en satirisk pamflett med samma namn. Raivis Zeltīts tar upp ämnet ”Immigration crisis and the New Europe – towards regionalism and new nationalism”. Avslutar gör Arktos chefredaktör John B. Morgan på temat ”The Metapolitics of Arktos”.