Motpol 3.0

Motpol, Rekommenderat

Under de senaste dygnen har det pågått en omfattande ombyggnad här på Motpol. Som ni säkert märkt har det varit lite rörigt, bland annat har många haft problem med att posta kommentarer. Nu är all funktionalitet återställd, och uppgraderingen är huvudsakligen klar.

De största förändringarna är dels den uppdaterade designen, den mer innehållsrika och dynamiska startsidan samt en responsiv design för anpassning till läsplattor och mobiler. Vidare har vi tagit bort alla individuella bloggar och Motpol är från och med nu att betrakta som en heltäckande nättidskrift snarare än en bloggportal.

Arbetet med hemsidan, diverse finputsningar och eventuellt ytterligare funktioner, kommer fortsätta ett par dagar till – dock på ett mer diskret och omärkbart sätt och förhoppningsvis utan risk för ytterligare driftstörningar.

Vi tycker själva att den nya sidan är en klar förbättring och hoppas att även Ni är nöjda med designen och det större utbudet av innehåll. Feedback och synpunkter välkomnas i kommentarsfältet!