Eurabia

Okategoriserade


Förekommer massinvandring från muslimska länder till Europa? Finns det risk att Europa islamiseras? Går vi mot ett "Eurabia"? Dessa frågor är viktiga att ställa sig i skenet av Anders Behring Breiviks dåd. I sitt manifest hävdade han bland annat att islam är ett hot mot Europa.

Uttrycket Eurabia myntades av den israeliske författaren Bat Ye’or i verket "Eurabia: The Euro-Arab Axis". Hon målade upp något slags konspiration där en informell allians mellan EG och arabländerna skapades 1973, formaliserad i The Euro-Arab Dialogue (EAD) i Paris 1974.

Så kan man ju säga om man vill ha något påtagligt att spinna sin teori kring. Men formalia åsido, visst förekommer muslimsk invandring till Europa i rätt stora mängder. Men MSM förtiger detta. Hör bara på hur Aftonbladets Petter Larsson bemöter Breiviks utmålande av islamsk massinvandring:

Breivik har fått för sig att muslimerna kommer hit i massor, föder fler barn är européerna, högljutt kräver religiösa och kulturella rättigheter och begår brott. Snart är Europa en arabisk koloni, ett Eurabia, tror han.

Att muslimerna föder fler barn än européer är emellertid vedertaget. Muslimerna ökar i antal via invandring och nativitet. Källa.

According to the US’s Migration Policy Institute, residents of Muslim faith will account for more than 20 per cent of the EU population by 2050.
– – –
Another forecast holds that Muslims could outnumber non-Muslims in France and perhaps in all of western Europe by mid-century.
– – –
Austria was 90 per cent Catholic in the 20th century but Islam could be the majority religion among Austrians aged under 15 by 2050.

Detta kommenteras väl av signaturen "General Pilsudski" på Krigsforum:

När man tittar på siffran 20% i EU år 2050 så måste man hålla in åtanke att det finns ett bälte länder bestående av nästan 100 miljoner invånare i öst/centraleuropa (Baltikum, Polen, Tjeckien, Slovakien, Ungern och Rumänien) där muslimerna idag inte ens når upp till 1% av befolkningen. Även i Finland, Norge, Slovenien, Portugal och de förhållandevis stora länderna Spanien samt Italien uppnår den muslimska befolkningen till max någon procent (0,5-3%) av befolkningen.

Med detta i åtanke blir den senare rapporten där man förutspår en muslimsk majoritet i vissa Västeuropeiska länder runt 2050 inte lika otänkbar. Alla prognoser är givetvis inte skrivna i sten och mycket kan ändras men det visar ändå på en trend i främst västeuropeisk demografi som pågått i 40 år och accelererat kraftigt de senaste 10 åren.

Så att förtiga den muslimska massinvandringen är dödsdömt. Den pågår, den förekommer. Kalla den Eurabia, kalla den vad du vill: ABB hade rätt när han ansåg att MSM mörkar detta.

Sedan har vi de ideella sidorna av det hela. Här har jag inga källor, jag redovisar bara det sentiment jag upplever. Är det så att muslimer "högljutt kräver rättigheter"? Det tycker jag nog de gör. Högljuddheten åsido; västvärlden är för lam, för svag, för vek att motstå kraven på fler moskéer, på halalslakt, på skilda baddagar för män och kvinnor i badhuset etc. Västervärldens liberala är i själ och hjärta emot slöja och muslimsk patriarkalism men de saknar vapnen att bekämpa dessa krav. I alla fall i Sverige finns det ingen muscular liberalism som säter ner foten och säger, nej, inga heltäckande slöjor/burka, inga skilda baddagar, ingen plågsam halalslakt; det är emot västerländsk frihetlig tradition.

Islam har en tradition av att göra kristna till andra rangens medborgare. Under islams storhetstid under kalifatet kallades judar och kristna för dhimmi, "beskyddade". Det var de icke-muslimer som omfattades av den kanoniska sharia-lagen. De åtnjöt beskydd, visst, men de måste betala en viss skatt djizya. De var andra rangens medborgare.

På basen av ordet "dhimmi" talas idag om dhimmifiering, dvs en attityd av medgivande, kapitulation och anpassning gentemot muslimska krav. På gatunivå har vi också enligt uppgift begreppet "bötning", dvs muslimska gäng som kräver djizya av etniska svenskar. De tar deras mobiltelefoner och pengar etc för de anser det vara deras rätt som muslimer gentemot de otrogna. Där har vi Eurabia i sin prydno.

För källa på detta med bötning/modern djizya se här. Del ett till denna artikel kan också vara intressant. För en svensk länk se här, signaturen ”Watchman”. Så den som förnekar fenomenet Eurabia och som förnekar den dhimmifiering som pågår i Sverige och västvärlden, torde behöva vakna ur sin slummer.

Relaterat
Front mot islamismen
ABB: gärningsmannen
svd svd svd svd svd svd svd svd svd svd svd svd dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn