Reductio ad Hitlertum

Okategoriserade


Under medeltiden hette det: var inte satanist, dyrka Gud!

Under upplysningen hette det: ljug inte, tala sanning! Sanningen ska göra eder fria!

Och idag, vad är det för ideal nr 1 som trumpetas ut i våra skolor? Vilket är det viktigaste som dagens uppväxande släkte får höra?

Jo, det är: var inte rasist!

Så har det varit sedan 1945. Nazismen hade förlorat kriget och det fundament som den nya civilisationen byggdes upp på var: var inte rasist, var inte anti-semitisk och dann, för då kan nazismen återuppstå! Hata nazismen, hata den vita rasen och älska allt som nazisterna hatade, älska judar, afrikaner och homosexuella! Endast så kan vi bygga godhetens tusenårsrike.

Höger och vänsterkrafter var eniga om detta från början: var vad som helst utom nazist! Kommunister hade iofs en tuff tid i början men det är överspelat nu. Nu liksom 1945 är fundamentet för den västerländska civilisationen anti-nazism. Det värsta man kan vara är rasist och antisemit.

Att vara djävulsdyrkare betyder politiskt sett inget idag, det är inte kontroversiellt. Det är likgiltigt i ögonen på de styrande. Vägledande är istället reductio ad Hitlertum: det Hitler var för är vi emot och vice versa.

– – –

Är du för det germanska — germanska seder, asatro, germansk kultur — då har du förverkat din rätt att leva, då kan du utrotas utan appell ety du är ett hot mot Godhet, Sanning och Till Alla Människor En God Vilja. Gillar du Wagner, schäferhundar och uniformer kan du säga farväl till dina medborgerliga rättigheter. Är du kristen är du suspekt eftersom till exempel tyska armen drog i fält med orden ”Gott mit uns”. I Bibeln finns för övrigt antisemitiska urkunder som evangelierna och Brevet till hebréerna så varsågod, är du kristen så ta på dig ögonbindeln och ställ upp mot väggen där och sätt denna röda papperslapp på ditt hjärta så exekutionsplutonen kan sikta.

Är du däremot en botfärdig svensk/german/europé — gör bot och fall på knä. Någon förlåtelse finns dock inte, för globalist-regimen styr enligt 1984:s princip: ”Tänk dig en stövel som trampar i ett ansikte för evigt.” Sådan är globalsocialismens credo: du som svensk ska känna skam och skuld för evigt. Försoning, gottgörelse och återlösning är inte möjliga — såframt du inte tar livet av dig för att sona din kollektiva synd, din arvssynd som vit.

(Bild: White Sands, New Mexico)