Sverige mot svenskarna

Okategoriserade

Att svenskarna är ett av historiens mest rasistiska, illvilliga, nesliga och rentav fula folk torde vara välkänt för var och en som äger en TV och en dagstidning. Vi på webblogg Oskorei är därför idag extra stolta över att kunna göra vår del i arbetet mot dessa självgoda svenskar genom att länka till en sida som tar det antirasistiska arbetet på allvar, och som öppet säger det som människorna bakom publikationer som Gringo bara tänker. Vi ger er därför:

Sverige mot svenskarna

Sidan är proppfull av viktiga avslöjanden om den svenska rasismen, och vi kan bara ge er ett smakprov av de texter som ömsom fick oss att skaka av vrede, ömsom ställa oss på balkongen och skrika åt förbipasserande tanter. Den viktiga antirasistiska sidan definierar bland annat begreppet rasism, och beskriver olika strukturellt diskriminerande och rasifierande myndigheter, allt från Kriminalvården till Arla.

Rasismen kan ta sig fruktansvärda uttryck och finns överallt: på jobbet, i skolan, under sängen och i morgonkaffet. Exempel på till synes oskyldiga men i grunden djupt rasistiska yttranden är: ”Kulturer mår bäst åtskilda”, ”Jag trivs bäst kring mina gelikar” och ”En kopp svart, tack”. Dessa fraser bekämpas bäst med argument så som ”NEJ!”, ”Du har fel” och/eller svårare retoriska frågor av typen ”Är du dum i huvudet?”.

……………

Kriminalvården – Täcknamn för ”Infångandet av icke-svenskarmyndigheten”. Ansvarar för många av landets koncentrationsläger, bl.a Hall och Kumlabunkern, samt den hemliga dödspatrullen NIMIS, Nationella Insattsstyrkan Mot Icke-Svenskhet.

Svenskens rasism yttrar sig bland annat i företaget Arla