Raskravaller i Spanien

Okategoriserade

Etablissemangets politiserade urval av vilka nyheter som ska presenteras för folket är ofta direkt pinsamt. Detta ser vi inte minst i de sparsamma notiserna från kravallerna i Madrid, där infödda ungdomar fått nog av att kriminella immigrantgäng med våld och terror försöker ta över gatorna.

Ungdomarna har fått nog av ökad kriminalitet, överfall och våldtäkter, och genom SMS har de lyckats samla ett tusental spanjorer för att protestera, efter ett ovanligt brutalt och fegt överfall på infödda ungdomar. Detta har även inneburit sammandrabbningar med både immigranter och med polisen.

Alcorcon

En intressant detalj i sammanhanget är att lokala antifascister enligt uppgift ska samarbeta med övriga ungdomar i protesterna mot det latinamerikanska gänget Latin Kings. Detta är än så länge obekräftat av media, men ska tydligen bero på att en spansk antifa skadats allvarligt av gängmedlemmar. Det ska bli intressant att se om detta är lösa rykten och önsketänkande, eller om det finns substans bakom dessa internetrykten. Om det stämmer så är det en mycket positiv utveckling, och innebär att vänstern kanske på sikt inser att även immigrantgäng, kriminella grupper och radikala islamister kan vara ”fascister” och förtryckare på lokalnivå, och att massinvandring kan vara ett lika stort hot mot ett arbetarklasskvarter som så mycket annat.

Man känner också igen trenden med att lokalbefolkningen drar ihop väldigt stora grupper av protesterande med kort varsel, genom just SMS, eftersom vi också såg detta i protesterna mot muslimska ungdomars beteende på badstranden i Cronulla, Australien. Frågan man ställer sig är då också när, inte om, detta når Sverige. Gissningsvis når det Landskrona först, eftersom förutsättningarna tycks påminna mest om Alcorcon och Cronulla där. Hur som helst, vill man ha relevanta nyheter så är man tvungen att söka dem utanför svenska regimmedia.

Mer om händelserna i Spanien

Spanjorer protesterar mot mångkulturellt överfall (Nationell Idag)

Spanish youth clash with immigrant gangs

Spanish and Latin American Youth Clash in Madrid

Skadi Forum

På spanska:
ABC.es

Youtube

Libertaddigital

Elmundo.es