Demokratins dödgrävare

Okategoriserade

Med jämna mellanrum beklagar sig diverse makthavare och moderna överstepräster över att (svensk) nationalism är lika med ”våld” och ”hat”. Av naturliga skäl ligger det i deras intresse att göra diverse kopplingar mellan etniskt medvetna svenskar och allt från analfabetism till brott. Deras näst intill totala dominans över media ger dem också fria händer vad gäller denna medvetna politik av smutskastning, trakasserier, halvsanningar och lögner.

Hur som helst, de politiskt korrekta vill alltså gärna att vi ska tro att de bekämpar (svensk) nationalism eftersom de är emot ”våld” och ”hat”. Och detta låter ju onekligen som ett nobelt ändamål, kan tyckas.

Sett i det ljuset borde alltså de politiskt korrekta bli glada när etniskt medvetna svenskar tar steget från raskrigsromantikens stadium, vilket ibland kan leda till våldsamma utbrott både fysiskt och verbalt. Ett sådant steg är Metapedia.

Metapedia är kort sagt ett projekt som innebär att unga etniskt medvetna svenskar kan fördjupa sig i sitt eget rika ideologiska, historiska och kulturella arv. På Metapedia har man kunnat läsa om metapolitiska strategier, om den heder som måste vägleda en nationalist, och liknande saker (som alltså har en tendens att minska mängden ”våld” och ”hat” i samhället).

Med den massinvandring som vi har till Sverige är det nämligen så att det kommer att uppstå reaktioner på sikt bland de etniska svenskarna. Detta är ett givet faktum, och inget de politiskt korrekta kan påverka. Däremot är det ännu inte ett givet faktum vilka former denna etniska reaktion kommer att anta. Den kan vara hedervärd, ordnad och med djupa rötter i europeiska och svenska traditioner. Eller den kan vara något helt annat, något som uppstår spontant och under kaotiska och häftiga former under nästa större konflikt mellan grupper eller länder. Det kan krävas en ”Muhammedkris” till, det kan krävas två, men förr eller senare kommer denna häftiga och djupt känslomässiga backlash mot det mångkulturella samhället och dess ideologier. De politiskt korrekta åsiktspoliserna är lika medvetna om detta som jag, och det är det som driver vissa av dem i deras ständiga trakasserier av dagens etniska aktivister. Problemet för dem är bara att det kvittar om de lyckas i sina trakasserier, de skulle inte kunna förhindra denna folkliga reaktion ens om de avlivade varenda svensk organiserad nationalist. Ironin är rentav att om de lyckas stänga ner Metapedia, garanterar det bara att det folkliga hatets eruption tar sig desto mindre smakliga former när den väl kommer. Genom att tysta dagens etniska intellektuella debatter, garanterar de att de krafter som kan skapa en mogen och hedervärd nationalism imorgon aldrig får chansen. Framtidens val står nämligen inte mellan mångkulturalism och ”hat”, framtidens val står mellan etnopluraistisk och hedervärd nationalism, och rent främlingsfientligt rashat.

Demokratins dödgrävare

I dagarna har en sådan politiskt korrekt liten åsiktspolis, tagit upp Metapedia och Nationell Media i en artikel i Göteborgs-Posten. Han har där framställt det som om det alternativa uppslagsverket Metapedia i själva verket är en nazistisk dödslista, där han själv och andra människor hängs ut (han har också tagit upp förlöjligandet av en funktionshindrad kommunist, ett barnsligt upptåg jag inte tänker försvara, och som inte har med Metapedia att göra).

Problemet för denna åsiktspolis, vars namn jag inte ens vågar nämna av risk för att det ska tolkas som en uthängning, är att sådana biografier över olika kändisar och makthavare är lika vanliga på det etablerade Wikipedia.

Han kallar de biografiska artiklar som ligger på Metapedia för ”måltavlor” vilket ger intrycket av att det skulle handla om någon sorts dödsregister över meningsmotståndare. Vad han glömmer att nämna är att den absoluta merparten av dessa ”måltavlor” (eller "personbiografier" om man föredrar ett mindre dramatiskt språkbruk) utgörs av historiska och samtida nationalister, konservativa och högerintellektuella. Kan man anta att nationalisterna skapar dödsregister över sig själva?

Han skriver också i slutet av sin artikel att ”ultrahögern försvinner inte automatiskt”, samtidigt som han uppmanar folk att polisanmäla dess företrädare. Han verkar tycka att det är ytterst obehagligt att människor med andra åsikter än han själv existerar i Sverige och dessutom tillåts driva hemsidor. En relevant fråga i sammanhanget är hur han tänkt sig att vi skall "försvinna"? Drivas i personlig konkurs? Sättas i fängelse? Kanske rentav mördas?

Mer att läsa om det inträffade angreppet på svensk åsiktsfrihet står att läsa här:
Reklam för Nationell Media

Något är dock djupt sjukt i ett samhälle där yttrandefriheten endast försvaras mot sina dödgrävare på nationella forum, och man kan hoppas att även liberaler och socialister inser vilken utveckling det är som det politiska angreppet på Metapedia står för. Inser, och tar öppen ställning.