Hets mot soppgrupp

Okategoriserade

De styrande kretsarna i Europa har skapat en situation där det finns en ständig risk för etniska konflikter. Från att ha styrt över etniskt homogena stater har de skapat etniskt heterogena stater, och i sådana är risken för konflikter ”inbyggd”. Detta innebär att de hela tiden måste föra en politik som minskar risken för sådana konflikter. En del av detta är att i varje reell eller symbolisk konflikt så är det urbefolkningen som tvingas backa. För att detta ska vara möjligt så förs det en politik där urbefolkningen matas med känslor av Skuld, och en mediapolitik där de flesta former av etniskt medvetande just för urbefolkningen ses som moraliskt suspekt. Man måste i princip vara idiot eller ohederlig för att förneka att det är detta som sker i Europa. Etnomasochismen har hos oss blivit strukturell.

Denna situation innebär att olika regler gäller för olika etniska grupper, där immigrerade grupper har privilegier som urbefolkningarna inte har. Dessa regler är inte alltid nedtecknade på papper eller i lagar, utan outtalade riktlinjer för media. Men i ett samhälle där media har en så stark roll, och dessutom är så koncentrerad på några få stora aktörer, så har det minst lika stor betydelse som nedskrivna lagar. Media är en makthavare i vårt samhälle, oavsett om den sedan råkar ha privata eller statliga ägare.

Vi kan se dessa olika regler i aktion när det gäller rätten till solidaritet med den egna gruppen.

”Undvik helst blandäktenskap”
I Sverige uttalade nyligen den syrianske ledaren Josef Dag att det var viktigt att syrianer i Sverige gifte sig med andra syrianer, för att föra den syrianska traditionen vidare. Dag menar även att svenskarna borde bli bättre på att bevara sin kultur.

Intressant är att om en svensk präst hade sagt något sådant här, trots att det i grunden är en helt acceptabel och sund sak att säga, så hade vi läst om det tills vi storknade och han/hon hade sannolikt varit tvungen att ”be om ursäkt” och ”ta avstånd” inom någon vecka. Men när en syriansk ledare säger det så hanteras det på ett annat sätt, nämligen genom att det inte rapporteras alls. Mig veterligen är det bara lokaltidningen LT.se och radikalnationalistiska Patriot.nu som rapporterat om uttalandet. Anledningen till andra mediers tystnad är naturligtvis att de inte anser att det är bra om etniska svenskar kommer i kontakt med sådana tankar.

”Denzel otrogen mot svarta kvinnor i sin nya roll”
Nåväl, det är trots allt tillåtet för syrianer att vilja bevara sin kultur. Det är också accepterat när svarta amerikanska skådespelare vill undvika sexscener med vita kvinnor eftersom de vill vara lojala mot de svarta kvinnorna. Om en vit skådespelare haft liknande invändningar mot en sexscen med en svart kvinna, vet vi alla hur det hade framställts. Skådespelaren ifråga är Denzel Washington, som dock tydligen föll till föga och ”svek” de svarta kvinnorna.

Den onda soppan
Alltså, syrianer och svarta amerikaner har rätt till solidaritet med sin grupp. Det har däremot inte infödda fransmän. Under en tid har etniska aktivister i Frankrike bjudit hemlösa på soppa. Det har varit svinsoppa, som är tabu för judar och muslimer, och detta har förmodligen varit en medveten strategi. Det intressanta i sammanhanget är hur som helst att soppan nu förbjudits. Vilket vi kan läsa mer om här och här. Vi måste fråga oss om det är ett sånt här samhälle vi vill leva i, när det råder så olika regler för oss och för immigrerade grupper, och där utdelande av maträtter till hemlösa kan förbjudas bara för att utdelarna vill nå ut särskilt till sina egna. Ett sådant samhälle är milt sagt bisarrt, och man kan fråga sig vad dess makthavare kommer att hitta på härnäst. Vi avslutar med en bild på en soppa, den mest rasistiska maträtten, kostcirkelns ”bruna” baksida, och håller tummarna för att sådana bilder inte betraktas som olagliga än (om man sitter en meter ifrån sin bildskärm och kisar med ögonen så kan mönstret på duken bilda en svastika. Vi uppmanar därför känsliga läsare att inte kisa med ögonen när de tittar på den farliga soppan).

Den onda soppan