Förslag till ny text på polisbilar

Okategoriserade

Att vissa invandrarungdomar inte tycker om svensk polis är allmänt känt. Detta är naturligtvis ett stort problem, och den enda rimliga lösningen är mycket riktigt att ha en omtextad polisbil med texten AINA på ungdomsfestivalen Ung 08. För de omåttligt inskränkta människor som inte vet vad aina betyder har Zanyar Adami definierat det på följande vis:

Aina är en förkortning av det turkiska slangordet "aynasiz" som betyder "utan spegel". Ordet syftar på polisen med betydelsen att de inte har någon skam i kroppen, att de inte vågar se sig själva i spegeln.

Vi här på webblogg Oskorei instämmer i polismaktens analys. Det bästa sättet att bemöta förakt och hot är alltid att lägga sig på rygg och gny som en hundvalp. Vi har därför på Flashback hittat följande förslag på hur polismakten kan förbättra sin image även hos skinnskallar och fotbollshuliganer: bilar med texten SNUTSVIN eller ACAB. Av taktiska skäl menar vi att polisbilar med texten ZOG inte är lämpligt då risken för missförstånd är betydande.

För att ytterligare bättra på sitt anseende, kanske särskilt i Södertälje, föreslår vi vidare att kvinnliga polisers bilar pryds med texten SVENNE HORA (notera särskilt den klädsamma särskrivningen). Vidare föreslår vi den alternativa texten KAPITALISTLAKEJ i samband med demonstrationer, då detta med stor sannolikhet kan väcka en diskussion. Inget ger ju lika god auktoritet som att använda andras negativa omdömen om en själv.