Fulförtrycket; en radikalt egalitär syn på köttmarknaden

Okategoriserade, PK, Satir

Oskorei är borta idag. Jag är hans panariska sidekick, Fadil, som kommer att skriva idag.

Jag är en stenhård konvertit till den autonoma vänsterns ”triple oppression”-perspektiv. Det finns liksom ett nätverk utav förtryck, mannen, som kapitalismen är bara en av dom. Även patriarkatet och rasismen är förtryck då, som existerar oberoende av kapitalismen, som liksom existerar ihop med den, samtidigt, runtomkring och inuti och över och snett under och som förstärker varandra då.

Fast jag menar då att vänstern missar att det finns en massa olika förtryck, som åldersförtrycket (age-ism, eller ungförtrycket som UFUB och NAMBLA slogs mot), funktionsförtrycket mot handikappade (able-ismen), heterosexismen/homofobin och så vidare. Det förtrycket som drabbar mej mest är fulförtrycket, estetismen som jag brukar kalla den, kosmofascismen som mina brusher ofta kallar den. Oskorei brukar kalla den för sexuell selektion, och hånskratta åt mej när jag tar upp den, och vifta med eugeniska böcker med pizzarester på som han har, fast eftersom att han är en knarkande nazi som aldrig lämnar sin lägenhet så tar jag inte åt mej. Pga av att jag inte är säker på att det bara är pizzarester har jag inte läst hans äckliga böcker, shonnen. Jag gittar bort när han viftar, sooooftish.

Iallafall jag är så less på att ragga på krogen för den är grymt sjukt full av fulförtryckare. Jag kan berätta nu i helgen, jag satte mej hos en snygg blond katt och frågade om hon hade kille men att hon svarade inte utan gittade direkt och dansade. Jag satt där kvar och alla mina tolv brusher skrattade åt mej då, mannen. Jag hade knappt inga pengar så jag drack slattar för att bli soft, och sen jag gick fram till en mycket fulare blond guzz. Eeeeeeeeeeeeeey, jag säjer till henne och tar på hennes bröst för att visa jag är intresserad. Hon blir sur som fan, jag svär, hon skriker och börjar att veva på mej. Jag säjer fula saker till henne, för jag är sjukt kåt, sen jag börjar leta i min ficka efter cutten så jag kan skära hon i baken men mina brusher kommer igen och tar bort mej. Jag svär, jag skäms som en hund när mina brusher vet att jag fick nej av den fula bruden du vet. Jävla fulförtryckare, jävla fascist, jag muttrar och häller keff gele i håret för att bli snygg och grejar med min guldkedja jag fått av en liten kille i en park.

Senare på kvällen jag är så kåt jag nästan gråter, du vet. Alla andra får doppa men inte jag som är för ful. Jävla rasister, jag muttrar, jävla estetistiska fulfascister. Ni har förtryckt mej länge nog, nu jag gör motstånd. Jag ska cutta era jävla keffa killar och vifta med pangen tills jag får doppa. Mina ben är som spaghetti när jag står upp, och plötsligt har vakterna satt mej ute på trottoaren. Jag gör uppror mot er, jag väser och smeker cutten så min hand blöder lite. Sen jag går till parken och sätter mej under en sjuk buske och väntar på fulförtryckande tjej som diskriminerat mej på köttmarknaden. Min brushan ringer mej, han frågar var jag är. Jag är i parken med cutten, jag ska doppa, mannen, jag väser hätskt. Jävla idit, han fattar ingenting. Det är våldtäkt, Fadil, han jiddrar, du får flera år. Käften, brushan, jag skriker, jag är värsta Che Guewara in this muddafugga! Jag gör motstånd mot fulförtrycket medan ni bara pratar och knyter näven innanför boxershortsen.

Plötsligt jag somnar, och när jag vaknar det är dag igen. Oskorei får veta om min äventyr, och säger att jag måste skriva en manifest om fulförtrycket och hur man gör motstånd mot det. Det kommer imponera på vänstern, han säjer, och jag kommer att få doppa i så sjukt fett många vänstertjejer så jag kommer få blåmärken på tjabon. Citera de Sade för extra creds, han säjer, och viftar med en tjock bok med nakna tjocka tjejer på, Foucalt är respekt, Fanon är bara bazz, han skriker med gälla whiskeyrösten och viftar med armarna som en blind kille i en barfight. Först jag börjar skriva på en manifest, men sen Oskorei han visar mej bilder på lunarstorm på dom vänstertjejerna, och jag inser att jag är också estetist och jag bränner min manifest. Aboooooooooo, dom är fula dom vänstertjejerna. Min tjabo gråter när han ser dom, han försöker krympa sej så liten så han försvinner. Men jag tycker ändå att det är förtryck när jag inte får doppa, precis som det är förtryck när jag inte får jobbet eller lägenheten. Och jag vet att om 20 år kommer vänstern att hålla med mej, och det kommer inte att heta våldtäkt det kommer att heta motstånd, men då jag är för gammal för att få doppa och har ful fru med nälish. Abooooooooooo!

Nästa vecka kommer jag att bjuda er på kultur: ”Fadil, Fadil, är du också homofil – homofobisk poesi från Palestina” då jag läser dikter högt för er.