Ryssland tigger muck

Geopolitik, Historia

Det är hög tid för ett krig med Ryssland.
Särskilt för svensk del.
Vi har tidigare varit i krig med ryssarna.
Det har visserligen inte gått så bra för oss. Men det behöver vi väl inte haka upp oss på nu. Vem minns den snö som föll i fjol?
Dessutom: Krig är roligt! I alla fall ett tag i början. Och när kriget inte är kul längre, kan man ju alltid ta ett pulver, vet ni. Zelensky gör det. Hans morska gossar också. Jisses, vad de snortar, pojkarna. Ryssarna har hela filmer om alla de där amerikanska syntetdrogerna som ukrainarna har kalasat på i skyttegravarna. Ja. De dog visserligen. Men de hade rätt kul medan de levde.
Ukrainarna förlorar, tycks det. Har tydligen redan förlorat. Men vem bryr sig om det om man bara får sig lite captagon då och då?
För vår del kommer kriget med ryssen att gå mycket bättre den här gången. Det är jag säker på.
Hur kan jag säga det?
Jo, det säger jag därför att jag vet att vi har ett strålande gott ledarskap. Vi dras inte längre med stympare som Pontus de la Gardie, Karl XII och Napoleon. Ja, eller Hitler. Vi har Sofia Nerbrand den här gången. Fattar ni? Vi har Nerbrand och Alex Voronov och Putte Oksanen. Och då kan vi helt enkelt inte förlora. Den väldige härföraren Paasikivi! Putin kommer att kissa på sig när han ser att vi har Sofie till anförare. I läder och nitar!
Sofia Nerbrand har skrivit att ”Putin måste stoppas”. Jag kan bevisa det. Jag har artikeln här. Ja, och då fattar ni vad klockan är slagen. Putin är rökt. Så är det bara.
Upp till kamp, gott folk. Sista striden det är (Ser ni! Nu fick vi med oss sossarna också). Ur vägen, moskoviter. Friskt mod, I gossar blå. Ni bovar och banditer, ni ska på huden få.