Finns bara en lösning

Det finns bara en lösning på det exploderande ligavåldet. Och det är att vi svenskar återupprättar Sverige. Tyvärr är det en lösning som svenska kvinnor inte kommer att godta och bistå oss med.

Åsiktskorridoren, Invandringspolitik, Samhälle

Annelie Fälth Simonsson tecknar sig ”politiskt oberoende” (KB/NSk den 17/6 ”Ta ansvar och sluta träta…”).
Tyvärr har Simonsson inte bara kastat loss från partipolitiken.
Hon har klippt av kontakten med verkligheten också.
Ja. Invandrarbarn med automatvapen är ett bekymmer.
Men problemet är inte så beskaffat som Simonsson föreställer sig. Och därför är hennes lösning inte heller någon rätt lösning.
”Kanslihushögern” i SAP på 1980-talet. Palmes mördare – vilka de nu var. Ingvar Carlsson, Carl Bildt, Göran Persson och Ingvar Carlsson, igen. De här figurerna må ha haft fullt klart för sig vad de ställde till med. Eller inte. Men kalla fakta är att de förstörde, upplöste och skänkte bort Sverige till USA.
Invandrarbarn med automatvapen är inget tillfälligt uppkommet kaos. Det är ett beslutat, planerat och genomfört kaos. Det är ett organiserat kaos, avsett att bereda vägen för en ny ordning för det svenska landet, en mycket amerikansk ordning, en ordning byggd på våld.
Lösningen på det problemet är givetvis inte att vi svenskar tar varann i hand, slutar att träta och ställer oss och sjunger ”We Shall Overcome…” Det var det inte 1990, när Birgit Friggebo försökte. Och det är det inte nu heller, när insändare Simonsson, eget nog, föreslår samma lösning.
BRÅs ”vetenskapliga metoder” kan väl gå an, möjligen. Man ställer sig förstås lite undrande när en debattör som tror att hon kan mota tillbaka våldet med sång plötsligt drar till med BRÅ och ”vetenskapliga metoder”. Men för all del.
Det avgörande är förstås att vi svenskar tar vårt öde i egna händer, ber amerikanerna åka hem till sig, ställer deras agenter och hantlangare bland oss inför sanningskommission och domstol och på det sättet tar tillbaka och befriar vårt land.
Det fina med den lösningen är att den kommer att tilltala en hel del av invandrarna också. Många av invandrarna har nämligen förstått de här sakerna mycket bättre än de flesta svenskar.
En stor svårighet är dock att svenska kvinnor inte kommer att vilja godta och bistå oss med den här lösningen. Kvinnorna har nämligen haft det väldigt bra i den amerikanska våldsordningen. De har haft ”jämställdhet” och ”rätt” till orgasm, abort och skilsmässa. Vi svenska män kommer troligen att bli tvungna att be kvinnorna att avgå från sina platser i politik och förvaltning och gå hem istället. Och vi kan inte räkna med att de gör det godvilligt.
Mats Loman