Appell till polis, militär och sjukvårdspersonal

Aktuellt, Samhälle

AUR (acción humanista revolucionaria / human revolution) är en rörelse från Sydamerika som konsekvent arbetar för människans frihet, helt bortom förlegade fixa idéer om vänster och höger. Förra året var de tidigt ute och upplyste om vad nedstängningar och införandet av drakoniska lagar över större delen av världen egentligen handlade om. Jag har här fritt översatt en video från denna rörelse där de nämner något mycket viktigt, något som i sanning även gäller Sverige och de flesta länder där den globala statskuppen installeras.


”Soldater, poliser och hälsovårdspersonal i allmänhet; vi skriver till er och ber er uppmärksamma detta extremt viktiga budskap.
Jag är medlem i Den humana revolutionära rörelsen, grundad av Dr Juan Santa Cruz Torres, en rörelse som arbetar mot det rådande globala system som breder ut sig över hela världen till förbannelse för världens folk. Vi vill varna för den nuvarande pandemihysterin över världen, som egentligen bara tjänar multimiljonärers intressen. Dessa förmögna kapitalister har genom sina ekonomiska resurser, sin makt och sitt inflytande, kallt iscensatt den situation som drivit hela världen till kanten av ett stup. Det är nödvändigt att ni som är en del av samhället, ni som är barn av denna jord, verkligen vet sanningen och agerar därefter.

Coronaviruset är ett mediavirus. Om ni undrar vad människor dör av, nåväl, en rad lungproblem och -sjukdomar har klassificerats som coronavirus och detta har satts i system. Det så kallade PCR-testet är inte pålitligt för att identifiera viruset. Munskyddet förhindrar inte spridning av virus, men det innebär stora hälsorisker om det bärs hela dagarna. Mindre syre, ökad bakterieansamlingar i svalg och lungor etc. Redan så har fem barn i Tyskland avlidit på grund av maskbärande hela dagarna. De fick svåra lunginflammationer. Munskyddet orsaker även psykiska problem. De drakoniska lagarna förstör också folks ekonomi.

Det är intressant att notera att WHO huvudsakligen finansieras av de stora internationella läkemedelsföretagen, som just nu är de som vill påtvinga folken sina vacciner, som regeringar över hela världen köpt in, troligtvis efter påtryckningar från samma giriga krafter. Detta vaccin är ett mRNA-vaccin, vilket inte är ett vanligt vaccin utan ett experiment med din kropp och dina gener. Kända genetiker och forskare har påtalat att det finns stora risker för allvarliga biverkningar, bland annat har man varnat för nervskador, hjärtproblem, lungproblem, sterilitet och även död. Fråga dina överordnade om de verkligen vet vad detta vaccin innehåller. Fråga dig också hur det kommer sig att läkemedelsföretagen inte är ansvariga för biverkningar. Varför? Varför? Om vaccinet är så säkert som de säger…

Bröder och systrar; militärer, poliser, läkare, sjuksköterskor, om ni har ett uns kärlek för ert land och era familjer, så ber vi er att inte vara delaktiga i detta folkmord. Ni svor att försvara hemlandet, folket, vår integritet och vår hälsa. Ni svor inte en ed till en korrupt regering och deras kriminella ambitioner, ni svor inte en ed till globalistiska imperialistiska krafter som kommer för att råna och förslava oss!

Vi ber er från djupet av vårt hjärta, om ni älskar ert land, om ni vill få tillbaka er värdighet, så tjäna inte som ett instrument för att fullborda denna makabra plan! Vägra absolut att följa order som strider mot folkets bästa, liv och hälsa. Var inte en del av denna vaccinationsoperation, denna förtryckarapparat.

Den humana revolutionära rörelsen tackar för er uppmärksamhet, och till alla kamrater som söker mer information och inte vill vara del av världshistoriens största lögn, ta gärna del av den information på internet som läkare, advokater och psykologer nu delar för sanningens skull. Nu mer än någonsin måste vi förena oss och kämpa och slåss tillsammans. Tack så mycket, sprid denna text! ”

Länk till AURs videouppmaning