Slutet är nära …

Okategoriserade

Slutet är nära ….

Var det en tillräckligt dramatisk rubrik för att fånga uppmärksamheten? Ett sätt att navigera genom vattnen som världen rör sig genom just nu är att hålla ögonen på George "Palpatine" Soros. Han är visserligen en mästare inom den mörka sidan, så det är inte med en känsla av sympati som jag undersöker vad han sysslar med. Men vi som inte tillhör de inre kretsarna i den finansiella världen, alltså 99.9999% av Sveriges befolkning, har inte tillgång till en bråkdel av informationen som Palpatine himself med alla sina kontakter sitter på. Jag räknar med att han befinner sig 10 steg före nästan alla andra. Vad gör han nu? Genom bloggen "The economic collapse" fann jag följande information:

”In a harbinger of what may be coming our way in the Fall of 2012, billionaire financier George Soros has sold all of his equity positions in major financial stocks according to a 13-F report filed with the SEC for the quarter ending June 30, 2012.
Soros, who manages funds through various accounts in the US and the Cayman Islands, has reportedly unloaded over one million shares of stock in financial companies and banks that include Citigroup (420,000 shares), JP Morgan (701,400 shares) and Goldman Sachs (120,000 shares). The total value of the stock sales amounts to nearly $50 million What’s equally as interesting as his sale of major financials is where Soros has shifted his money. At the same time he was selling bank stocks, he was acquiring some 884,000 shares (approx. $130 million) of Gold via the SPDR Gold Trust.”

Han för alltså över stora resurser till guld, om den här informationen stämmer. Och det tror jag att den gör. Varför flyttar han stora summor från banker till guld? Tidigare i år sade han följande i en intervju med Newsweek:

“I am not here to cheer you up. The situation is about as serious and difficult as I’ve experienced in my career," Soros tells Newsweek. “We are facing an extremely difficult time, comparable in many ways to the 1930s, the Great Depression. We are facing now a general retrenchment in the developed world, which threatens to put us in a decade of more stagnation, or worse. The best-case scenario is a deflationary environment. The worst-case scenario is a collapse of the financial system."
"As anger rises, riots on the streets of American cities are inevitable. “Yes, yes, yes," he says, almost gleefully. The response to the unrest could be more damaging than the violence itself. “It will be an excuse for cracking down and using strong-arm tactics to maintain law and order, which, carried to an extreme, could bring about a repressive political system, a society where individual liberty is much more constrained, which would be a break with the tradition of the United States.""

Samtidigt rapporteras att "Department for homeland security" håller på att köpa in stora mängder ammunition. Enligt den "executive order" som grundlade DHS och som signerades av president George W Bush ska DHS "coordinate the executive branch’s efforts to detect, prepare for, prevent, protect against, respond to and recover from terrorist attacks within the United States." Det måste finnas många farliga ”terrorister” i USA, enligt DHS tolkning, för de köpte nyligen in 750 miljoner rundor ammunition. Många amerikaner litar inte på sina myndigheter så de ställer sig nog samma fråga som en reporter gjorde: "On paper the proposal says their request is to fulfill training exercise requirements, but why is the DHS equipping their officers with the know-how to shoot a basketball-size hole in a human body?"
I Europa har vi också transnationella makthavare som verkar ha bråttom att avveckla vår civilisation. Därför är jag glad att de inte har hunnit skapa en pan-europeisk armé eller en myndighet som liknar det amerikanska Homeland Security. Politikerna och de sk "journalisterna" har ju annars en totalitär ideologi som brukar kallas politisk korrekthet som de trycker ner i halsen på oss, men de kan inte skicka dissidenter till ett nytt Gulag just nu, eftersom de inte har byggt det ännu (såvitt jag vet). De kan heller inte låta avrätta folk som de först avhumaniserar genom att stämpla dem som ”terrorister”, "rasister" eller "fascister", eftersom de ännu inte har en organisation som kan verkställa ordern. Därför är jag mer optimistisk för Europa än för USA. Globalisterna har inte kommit lika långt med avvecklingen av Europa som de har med avvecklingen av USA.

Men jag tror att det kommer bli ordentligt kaotiskt i Europa,  åtminstone under en period på några år. Och det viktiga då är att de kaotiska åren blir avgörande eftersom Europa står vid ett vägskäl. Antingen ruskar vi av oss oket från den nuvarnade eliten som har bestämt att Europa och länderna i Europa ska avvecklas. Eller också kommer de stärka sitt grepp över kontinenten och avvecklingsprocessen blir mycket svår att hejda därefter. De kommer fortsätta ge oss mer av samma sak som de har gett oss de senaste decennierna, det vill säga mer centralisering av makten, bankmaffian blir en ny adel med särskilda privilegier och många av oss blir skuldslavar fullt ut och Sveriges befolkning ökar till 50 miljoner, eller något i den stilen. Det är nu vi har chansen att hejda dem.

Slutet kan bli något positivt om det är slutet för internationella bankirer och andra finansiella terroristers framfart, och att gamla internationalistiska kommunister och trotskister och deras krigshetsande neokonservativa ideologiska syskon förpassas till historiens skräpkammare.