AltRight.com och AMA hos Reddit

Nu händer det saker i ett rasande tempo. Förra måndagen lanserade vi vår nya, europeisk-amerikanska alternativhögersajt AltRight.com och inatt deltog jag i en intensiv AMA (Ask Me Anything) på Reddit.

Aktuellt, Debatt, Ideologi, Metapolitik, Motpol, Rekommenderat, Underhållning

AltRight.com har redan blivit en veritabel succé vad gäller såväl trafik, uppdateringsfrekvens samt generellt mottagande — och då har vi knappt ens hunnit komma igång. Vi kommer exempelvis inom kort att migrera det mesta av både innehåll och skribenter från såväl RightOn.net som Radix Journal, och därtill integrera ännu mer innehåll från Red Ice, samt lägga till ett par nya spännande avdelningar som dock får bli en överraskning.

Jag blev dessutom, exakt en vecka därefter, inbjuden att ställa upp på en AMA (Ask Me Anything) på Reddit, vars AltRight-subreddit i nuläget har över 100 000 unika besökare per dag.

Det var en intensiv men utmanande och överlag rolig upplevelse, med minst 5–10 nya frågor att besvara varje gång sidan uppdaterades, varav de allra flesta utgjorde tämligen välformulerade och relevanta frågeställningar.

För er som är nyfikna, besök tråden och ta del av diskussionerna genom att klicka på länken nedan.

Länk till AMA-tråden:
https://www.reddit.com/r/altright/comments/5pspxi/i_am_daniel_friberg_ceo_of_arktos_cofounder_of/

Länk till AltRight.com (i den mån det ens behövs):
http://www.altright.com

Länk till en av våra nya podcasts – AltRight Now – där vi bland annat berättar om våra framtidsplaner:
https://soundcloud.com/altright/altright-now-1-the-beginning