Sticka fram hakan eller knytnäven?

Aktuellt, Åsiktskorridoren, Debatt, Invandringspolitik, Politik, Rekommenderat

 • 49
  Delningar

Jag gillar personer i den offentliga debatten som sticker ut hakan. Jag gillar Peter Springare, Janne Josefsson, Katarina Janouch, Alice Teodorescu, Joakim Lamotte, Marcus Birro. Och jag gillar Jimmie Åkesson. Men varför egentligen? Av två skäl – de säger vettiga saker och vad de säger hörs, eftersom de har en mediaplattform. Hade den plattformen saknats hade jag inte brytt mig om dem eller ens känt till dem. Vad våra kändis-patrioter säger, vad de tänkt ut, är ingenting särskilt. Det berättar självklarheter, sådant som vi andra har fattat i årtionden. Ja Janne, migrantlymlar som begår brott i Sverige förstör för andra migranter som kanske inte själva begår några brott och, ja, detta är väldigt tråkigt. Ja Jimmie, det är dumt att det släpps in så många, vi kan ju inte ta hand om dem på rätt sätt. Ja Alice, u-folk i i-länder förbrukar välfärden och minskar tryggheten. Tack så mycket, vi har lagt märke till det.

Varje gång våra mer berömda talesmän yttrar sig är det enda vi får reda på hur långt de törs sticka ut sina hakor denna dag. Inte mycket mer. Variationen väldigt liten. Den som undrar var debattens gränser går behöver inte fråga Peter Wolodarsky. En bättre mätare är våra invandringskritiska kändisar. De jobbar i mediastaten och de vet vad som får sägas om man ska bli inbjuden till studion fler gånger. Framför allt vet de vad som inte får sägas. Regeln är lika enkel som i Basil Fawlty’s hotell, när han hade tyska gäster. Det som gäller är ”Nämn inte svenskarna!”

– Nämn inte våra förfäder! Fråga inte vad programledaren tror att de skulle ha sagt, de som byggt upp landet, försvarat det, slitit och blött både för sin egen ära och för Sveriges. Citera aldrig hädangångna svenska kulturpersonligheter eller vetenskapsmän. Nämn inte de klassiska socialdemokraterna – inte Tage Erlanders varnande ord om u-landsinvandring, inte Per Albin Hanssons tal om ”omistliga nationella värden”. Inte ens din gamla farmors synpunkter ska tas på allvar. Allt som sägs ska vara strikt hänförligt till nuet. Den humanitära stormakstiden tål nämligen inga jämförelser med det gamla Sverige. Att även kritiska personer respekterar detta är konstigt, men det beror på att det egentligen vore folket man jämförde, folket då och nu. Det blir för personligt. En överväldigande majoritet av dagens svenskar jamar dagligen med i den mångkulturella kattmusiken, trots att de egentligen inte vill. Jämförelser mellan dem och tidigare släktled vore riktigt genanta. Gustav Vasa menade någonting med sin maning Waren Svenske. Idag väljer stora starka karlar att vårda sin karriär hellre än att lägga några strån i kors för att rädda den nation de ärvt, när den bokstavligen våldtas. Ingen kan inbilla mig att dessa män lever upp till kung Göstas definition av svensk. Ordet brukar skrivas inom citationstecken när det handlar om politikernas tunnelbanesvenskar. Sjuklöverväljarna förtjänar samma citationstecken. Så är det, men den som säger det i en TV-soffa får inte komma tillbaks.

– Nämn inte våra efterkommande! Vilken framtid är det vi erbjuder våra svenska barn, barnbarn och barnbarnsbarn? Jämfört med vad vi kunde ha erbjudit dem bara genom att se till att utlänningslagen följs? Frågan blir pinsam och brännande. När en människa får klart för sig att hon offrar sina egna barns och ofödda barnbarns framtid för en medelmåttig samhällsställning och lite extra bekvämlighet, då tänker hon efter en gång till. De flesta människor är faktiskt ansvarskännande och för dem är barnens väl ett hårt slående argument. Så detta argumentet får inte heller användas. Bara nuet får diskuteras!

– Nämn inte han som betalar! En stor del av skattepengarna går till migranterna och de som betalar mest skatt är de som jobbar bäst och tjänar mest. Men ingen har frågat dem vad de tycker. Ingen frågar verkstadschefen, systemadministratören, finansdirektören, överläkaren, kemiingenjören, projektledaren, teknikern – de som betalar – vad de egentligen anser om det mångkulturella stormaktsprojektet. Inte ens våra kändispatrioter. I sina TV-soffor ömkar de för svenska fattigpensionärer, svenska handikappade, svenska arbetslösa och så vidare. Men de som gör hela apspelet möjligt, de som faktiskt har ett val, (nämligen att flytta utomlands och skita i alltihop), den gruppen får inte nämns. Djurfarmens dragdjur, näringslivets väletablerade vita män, får inte väckas ur sin tysta lunk. Just personer ur den kategorin kan bli farliga för makten – där finns nämligen kompetensen.

PK definieras nytt varje dag. Hela meningen med begreppet är att avsteg ska vara förenat med straff. Den ”politiska inkorrekthet” som går ostraffad var ingen politisk inkorrekthet. Den var en tumme, en halvmesyr. Och så länge sverigevännerna i TV-studion bara gör sitt jobb halvt får de löpa. De blir inbjudna igen eftersom de är politiskt korrekta. Det behövs i systemet. Deras roll är att ge oss utanför, vi med högafflarna, några harmlösa, maktlösa sanningssägare att samlas kring. Eller, som man säger inom dataspelsvärlden, ge oss en illusion av framgång.

Missförstå mig inte, det är bra att några kända svenskar åtminstone säger någonting bra. Det tråkiga är att de gör allting halvt. De som förstör landet kör nämligen med fullgas. Sveriges motståndare är fanatiska och den som vill besegra sådana måste kliva fram över linjen med båda fötterna.

Borde jag inte vara tacksam mot ”våra” kändisar för att de flyttat fram gränserna för vad de får säga? Nej. För det har de inte gjort. Det är varken Janne eller Jimmie som har flyttat fram gränserna. Det var Ahmed och Abdullah som gjorde det. Invandrarkollektivets häpnadsväckande svineri här i landet är vad som har tvingat fram en nyktrare debatt. Inte SD. Se till dig själv. Föreställ dig att din son kommer hem från skolan och är ledsen för att han fått sin moped vält av någon arab med dominansbeteende. Du rycker nog på axlarna och tänker ”livet är tufft, sonen kanske lärde sig något”. Men om samme son ligger på sjukhus i sex veckor och måste inta födan med hjälp av sugrör eftersom han tog ställning mot en grupp hazarer som skrutit över våldtäkter, då kanske du kavlar upp ärmarna och tar tag i problemet. Du offrar dig. Och detta gör du oavsett om Jimmie Åkesson blivit inbjuden till Nobelfesten eller inte.

Sverigevännerna i TV-sofforna spelar sitt spel. Vi andra måste spela vårt. Nu har Allah flyttat in i folkhemmet och börjat möblera om. Innerst inne vill våra hjältar i TV-sofforna säkert jaga varenda muhammedan ut ur landet och låta framtidens svenskar ärva Sverige. Men därifrån till att de faktiskt föreslår någonting i den riktningen är steget väldigt långt. Det kommer helt enkelt inte att ske.

Waren svenske har jag redan nämnt. Ett ordspråk till: Själv är bästa dräng.


 • 49
  Delningar
 • Palnatoke

  Ja, den kanske mest smärtsamma förändringen är den feghet som numer är så allmänt utbredd. Denna servila inställning gentemot det kriminella avskräde som utgör den politiska och mediala eliten. Men troligen är en större finansiell kris i antågande. Vi får väl se hur beskedliga folk är när ladan står tom och de har plundrats in på bara skinnet.

  • zeno

   bilar brinner, stenar haglar på blåljuspersonal, pistolskott smäller – vad är det mer som ska till?

   själv tycker jag att det redan gått alldeles för långt som det är

   som partiledardebatten i veckan(finns på youtube) visar så är det för närvarande endast ett riksdagsparti som törs se sanningen i vitögat – resten är mer än lovligt ”naiva” – inklusive den nye m-ledaren som körde med batikhäxornas favorit-argument ”tänk på baaarnen” – när åkesson ville veta varför de illegala som gått under jorden kan laga tänderna hos tandläkarna för 50:- när pensionärer som jobbat ett helt liv inte har råd

   etablissemanget – som excellensen löfven av alla gav skulden för den ökande ”otryggheten”!! – önskar uppenbarligen att situationen ytterligare ska eskalera – marxisternas våta dröm är ju trots allt att fram-mana en ”revolutionär situation”(läs KAOS)

   själv är jag mer inne på att ”land ska med lag byggas” och anser med
   tegner att det som våldet bygger blir vanskligt och kortlivat(pol pot, sovjet, venezuela, argentina osv etc)

   dessutom så vinner alltid etablissemanget våldstävlingen eftersom det sitter på den största våldspotentialen – det är detta vapendiskussionen i usa handlar om – ett avväpnat folk har 0 chans i våldstävlingen – något de kriminella gängen insett och även svenska staten som därför med regelbundenhet erbjuder vapenamnesti för den som frivilligt lämnar in sina vapen

   ps
   SD eller DÖ 2.91 – valet är givet?

   pps
   länk partiledardebatten
   https://www.youtube.com/watch?v=RBwNTGhIaWA

   • Palnatoke

    Det är fortfarande ingen ekonomisk kris i Sverige och de flesta svenskar är inte heller själva direkt drabbade av mångkulturen. Så länge bara getton brinner och gangsters skjuter ihjäl varandra så reagerar de flesta inte.

    Vi får se hur pålitligt statens våldskapital är när saker och ting ställs på sin spets. Det finns också ca 800000 privata vapenägare i Sverige.

    • zeno

     det kommer nog tack o lov inte gå så långt

     tittar man på ovan debatt ser man tydligt att åkesson uppträder mer självsäkert än någonsin förr – och att UK blänger argt på excellensen löfven som han dessutom läxar upp – precis som åkesson också gjorde innan

     på mig verkar det därför som det redan träffats en överenskommelse om att M bildar regering med SD

     detta intryck styrks dessutom av att åkesson behandlade KD på ett helt annat sätt än C och L i replikskiften

     precis som UK omständligt förklarade för svetsarn så kommer SD formellt sett stanna utanför regeringen(inga ministerposter) och M kan fortsatt hävda inför sina PK-väljare att nassar o rassar hålls stången(allmänhetens bidrag behöver ju gu bevars fortsätta komma in till partikassan)

     detta upplägg passar SD som hand i handske eftersom de kan attackera regeringspartnern fritt och när UK gnölar förklara att ”det ”skulle se misstänkt ut” om inte oppositionen kritiserade regeringen”

     spännande tider indeed – kom ihåg var du läste det först!

     SD eller DÖ 2.018 – valet e givet!

     • Palnatoke

      Nja, jag skulle nog inte förlita mig så på att de rätta lösningarna sker via valurnorna. Att det kommer en större finansiell kris snart är mycket sannolikt. Då kommer saker och ting att ställas på sin spets. Framförallt kommer oerhört många fler än idag att börja ifrågasätta systemet. Särskilt när de med statens välsignelse plundrats in på bara skinnet av bankplutokratin.

     • zeno

      precis som anders borg sa så smäller det till 2018 ty;

      ””Från och med 2018 förväntar vi oss att behovet av välfärd ökar betydligt snabbare än skatteintäkterna”, säger Annika Wallenskog, chefsekonom på SKL.”

      ”2017 blir relativt starkt för Sveriges kommuner och Landsting men stora utmaningar väntar framöver. Demografins utveckling innebär ökade kostnader.”

      länk
      https://www.affarsvarlden.se/bors-ekonominyheter/skl-stora-utmaningar-vantar-6877960#conversion-1896890007

      nu har vi ju valår och regeringen sprider valfläsket brett o tjockt i sina budget-propositioner

      men efter en – gud förbjude – marxistisk valseger 2018 höjs skatten på de oundgängliga varorna återigen – alkohol, tobak, bilbränsle, hyran, maten, tipset, koldioxiden etc osv

      och DÖ-skalle-partierna inom DÖ(demokratur-överrenskommelsen) röstar igenom valfläsket i riksdagen – utan att fatta att om de röstade nej så kan inte såssarna i valrörelsen hävda att det är deras fantastiska politik som ”vänt utvecklingen” – när SAP i själva verket lånar till röstköpen via statsbudgeten

      vore SD lite smarta så skulle de oxå försöka köpa migranternas röster genom att lova dubblade eller tredubblade eller tillomed fyrdubblade återvändar-bidrag – eftersom dessa ju främst har ekonomiska incitament som ledstjärna

      (för ingen kan väl på allvar tro att det är kriget i finland de flyr ifrån – och varför flyr det i så fall inga kvinnor o barn?)

      när svensk ekonomi går sämre så blir det för dem dags att söka sig till grönare jaktmarker – och ett generöst återvändar-bidrag skulle dramatiskt snabba på besluts-processen

      de opinionsundersökningar som gjorts visar ju att även stockholmarna nu prioriterar integrationsfrågor – runt 70% av sveriges befolkning har SD att försöka vinna för sin sak – så valhandlingen är absolut en framkomlig väg

      varför tror du att PK-soldaterna skryter på facebook o twitter om att de tar bort SDs valsedlar i vallokaler – jo för de ser med egna ögon vilket parti folket vill rösta på

      ps
      SD eller DÖ 2.018 – valet e givet

  • The Chamber Pot

   Men svenskarna var väl ännu fegare på 1990-talet? Att SD får ökat stöd är ju inget som partiet lyckats förvandla till politiska beslut, men det tyder ändå på att många svenskar åtminstone vaknat så pass att de tagit det betydelselösa lilla steget att lägga en SD-valsedel i urnan.

   • Parsifal

    Det är lätt att förlora perspektivet. Det har onekligen hänt en hel del sedan 90-talet. Problemet är att allt går i slow-motion p.g.a. den kulturmarxistiska eliten hållit folket i ett strypgrepp. Ett grepp som alltfler börjar lösgöra sig ifrån. Med hjälp av alternativa medier, ny teknik och inte minst en verklighet som inte längre kan döljas eller desinformeras bort.

   • Palnatoke

    Nja, PK-ismen hade absolut inte fått fotfäste på 1990-talet. Sen röstades faktiskt NYD in i Riksdagen då. Ett parti vars partiprogram och tonläge var betydligt radikalare än vad SDs är idag. Sen existerade förstås inte heller de mångkulturproblem som finns numer.

 • Reaktion

  Det stora skådespelet, tangerad i artikeln, kan hänföras till de kosmopolitiska makthavare som alltsedan 1500-talet – när en grupp med semitiskt påbrå, varav många med sinnelag för affärer, fördrevs från det kristna Spanien till Holland där de välkomnades med öppna armar av likaledes affärsstinna nederländare vilka sedermera bildade pakt med engelska och svenska eliter – styrt lejonparten av Europa. För denne överhet betyder – generellt sett – koncept som ”folk” eller allmänintresse föga, det är sär- och egenintresset som styr dem. Även då krig har startats i namn av folk och nation är det denna överhet som tjänat på det, på att för sina syften utnyttja massorna. Förvisso fick de senare, under 1800- och särskilt 1900-talet, ta en imponerande del av det kakan. Emellertid har de ekonomiska makthavarna sedan 30-40 år kommit att alltmer explicit kapa banden med massorna, som i och med den ökande automatiseringen inte längre ses som producenter, och därför heller inte fyller någon funktion annat än som konsumenter verksamma i tjänste- och servicesektorn.

  När Sverige idag säljer vapen till Saudiarabien (varifrån en liten elitklick äger en relativt stor del av centrala Stockholm), ligger underförstått i en sådan transaktion, att Sverige åtar sig att ta emot en viss andel av MENA-ländernas folk. I ambassaderna i slika länder informeras dessa om att i Sverige kan man leva på andra människors allmosor. Den svenska vänstern har glatt välkomnat detta, oförmögna som de är att förstå att de sågar av den gren de själva sitter på. De dynamiska effekter som migrationen skapat är överlag kopplade till service- och tjänstejobb inom offentlig sektor – även brottsligheten bidrar till ökad BNP – varifrån pengar sedan förs över till bostadsmarknaden och andra privata sektorer. På så sätt har massinvandring, i vart fall kortsiktigt, gagnat svensk ekonomi. Det stora folkutbytet har sin grund i nämnda makthavares synsätt – tillika Schumpaters tanke om kreativ förstöring – om att i en ekonomi är allting utbytbart. Att västvärlden förvandlas till en gigantisk i favela är inte liktydigt med försämrad ekonomi, totalt sett. Däremot skulle ett än mer överbefolkat Europa leda till än mer förgiftade vatten- och ekosystem, vilket sannolikt också skulle påverka ekonomin negativt.
  Ofta är makthavarna rastlösa själar vars spegelbild kan åses i de energiska migranter, som har svårt med inläning och vill ha spänning och action. Vilket nog kan förklara varför de styrande låter vissa områden vara laglöst land. Parentetiskt kan det inte uteslutas att de ekonomiska makthavarna gemensamt kommit överens om att den semitiska gruppen ska skuldbeläggas, för att skymma den verkliga maktstrukturen, dvs eliternas egna förehavanden. Pekuniärt är det så, att varje gång den semitiska gruppen nämns upprätthålls deras offerposition samtidigt som pengar tickar in till dem (även om deras position har kraftigt försvagats bl a som en följd av att Öst tagit som rollen som världsledande). Detta är – förenklat sett – det övergripande perspektivet.

  I mellanläget har vi politiken, som alltså styrs av den ekonomiska strukturen och som hade sin plats -viss makt – fram till 1968 då Erlander (1969) konstaterade: ”Politikerna tror att de leder utvecklingen, men får nöja sig med att göra det bästa möjliga av förhållanden som de inte kan påverka.” Idag har det politiska systemet, som har kvar en rådgivande och viss verkställande funktion, korrumperats så till den grad att man inte längre döljer det. i enlighet med ”oligarkins järnlag” premierar man varandra och de undersåtar och aktivistbyråkrater som upprätthåller denna korruption. Att likt en tidigare justitieminister alliera sig med skrupelfria affärsmän, som drivs av att lura människor, har i dessa kretsar blivit närmast en merit. (Möjligen kan en omsvängning vara ske, om de rättskaffens män som tidigare hade starkt inflytande inom juridiken och statens olika granskningsråd, antikorruptionsenheter, träder fram och återtar kommandot.)

  På individnivå är det, såväl för undertecknad som för de flesta med normala kognitiva förmågor, ovärdigt att döma människor enbart på grundval av etnicitet. Att på rasistiska grunder dela in och döma (ut) folk kommer att bygga in skarpa motsättningar. För att mota detta har Västerlandets politiker enats om, precis som Jimmie säger, att skiljelinjen går mellan dem som bygger bilar och dem som bränner dem. En fråga om värderingar således. Till politikens inbyggda totalitära anspråk finns ett alternativ i den libertarianska separatismen, som tar hänsyn till att människor är olika och trivs med att umgås och leva med likasinnade,och där olika intressegrupper går ihop och bildar sina kommuniteter med sina respektive värdegrunder, livsstilar och intressen. Naturligtvis måste en sådan libertarianism, för att kunna fungera för fler än bara de rikaste som kan betala för skydd, förenas med en stark nattväktarstat som ser till lag och ordning respekteras i de områden där detta önskas. Man kan också tänkas sig att makthavarna delvis fortsätter på nuvarande spår där antalet utanförskapsområden tillåts växa parallellt med att ett antal strategiska och för ekonomin väsentliga områden inom en snar framtid kommer att åtnjuta starkt (polisiärt och kanske även militärt) beskydd.

  För ”sina” befolkningar valde Västerlandets ”eliter” bort tidlösa värden och grundläggande förutsägbarhet kopplade till att vara i majoritet, och så gjorde även merparten av västs befolkningar i fria val, medan Östeuropa lät bevara detta (vilket affärsmässigt visat sig vara framgångsrikt).

  Hur värna framtiden om sina egna barn och barnbarn? Engagera sig i kampen för ett folk som inte vill vara ett folk, och bli socialt stigmatiserad och därmed få svårare att försörja sin familj. Eller bilda konglomerat med likasinnade, verka lokalt, utbilda sig till de av Lundström nämnda yrkena och tjäna gott med pengar som man kan investera i sina egna barns, och den egna blodslinjens, framtid. Det nordiska, och särskilt det svenska, lynnet ligger närmare det senare.

  • Du nämner inte vad som händer när man tjänat eller ärvt tillräckligt med flis för att inte för egen del behöva delta i ekorrhjulsverksamheten. Eller när man inte kan få några barn, eller när man redan har uppfostrat barnen färdigt? Då kallar plikten. En av våra gemensamma vänner, som ständigt är mer eller mindre black, har lyckats kombinera ett enormt antal barn med nationellt arbete. Sådant beundras. Och det verkar vara rätt kul också

 • Turboed

  Hmmm…
  De som flyttar utomlands och skiter i alltihop….
  Vart flyttar de?
  Finns det verkligen någon plats som inte är belägrad?

  • zeno

   österrike – följde valvakan på live-stream på youtube igår(oe24 resp. ORF)

   i reklamavbrotten syntes INTE EN ENDA RASIFIERAD

   dessutom – debattdeltagare förde respektfulla civiliserade meningsutbyten och blev inte ens avbrutna av programledare med värdegrund – total mindfuck…

   nu väntar jag bara på att PK-soldaterna i svensk svinmedia ska börja fethata på österrike

 • Turboed

  De som flyttar utomlands och skiter i det…. vart flyttar de?

 • Turboed

  ?? Den sista kan ni ta dän? Jag såg inte förra messet.
  Måste va nåt med det elektriska…
  Österrike lär inte kunna fungera mer än nåt decennium längre än oss andra och skulle de det undrar jag varför.
  Sydamerika? Argentina och Uruguay har 97%européer ekonomin har vart i botten det kan nästan bara gå bättre. Producerande industri byggs inom flera olika branscher. Minus för det tokkemikaliserade jordbruket. Då det näst Asien å Arabien förmodligen har den sämsta maten. (Kemiskt sett alltså)
  Australien. New zeeland, Canada? -minus för att jag inte vet om de behöver kompetenser inom olika områden. Ryssland? – språkminus.
  Usa… de skriker förvisso efter kompetens inom just mitt gebit, ungarna skulle säkert klara det bra. Men det känns fel sett ur ett längre framtidsperspektiv?

 • RäddaSD

  För ett år sen var jag fruktansvärt besviken på Sverigedemokraterna, Polismyndigheten och Svenska kyrkan. Nu har jag förstått att jag inte kan sätta min tilltro till organisationer som företräds av Mattias Karlsson, Dan Eliasson eller Antje Jackelén.

  • Vad var det senaste han sade – att KD och M är hans ”konservativa vännner”.